5-ТЕ НАЙ-СТРАННИ КАФЕТА



„Харесва ми да пия кафе сутрин. То ми дава илюзията, че съм буден.“ Л. Блек

КОИ СА НАЙ-СТРАННИТЕ КАФЕТА В СВЕТА

Кафе можем да си купим буквално на всяка крачка. Любителите на ободряващата напитка са наистина много. Има много интересни начини за сервиране на кафе. Разходка по света събира 5 интересни и нетрадиционни начини за поднасяне на кафе.


АВОЛАТЕ

Кафе с мляко, сервирано в авокадо, може да му се насладите в Мелбърн. На пръв поглед, звучи много екологично. Но всъщност успехът му се дължи на невероятния вкус, придаван от авокадото. Е, разбира се за тези, които го харесват. 

БЕЗЦВЕТНО КАФЕ 

Ако сте страстен любител на кафето, вече не бива да се притеснявате, че оцветявате зъбите. Двама словашки братя са решили този проблем с висококачествена Арабика и обработка, която се държи, разбира се, в тайна. 

НАЙ-СИЛНОТО КАФЕ  

Ако ви е нужна около кофа кафе, за да започнете деня, има решение, идващо от Австралия. Там се предлага кафе, една чаша от което се равнява на 80 чаши нормално, качествено кафе. Всяка доза съдържа 5 г. кофеин, а три чаши са изключително опасни за живота на човек.

КАФЕ ЦЕЛУВКА 

В Сеул популярност набира кафето, гарнирано с много целувки. Уточнение, говорим за захарни :) Чашата е покрита с планини от целувки, яйчния белтък на които се топи в горещата напитка и я прави неустоимо вкусна за тези, които пият кафето си със захар. 

ДЕКОНСТРУИРАНО КАФЕ 

Отново в Австралия можете да си го поръчате. Както показва името му – сервират се три отделни съда – с вода, с мляко и със силно еспресо. Останалото е въпрос на комбинация и лични предпочитания.

Коментари